Taarten Rotterdam Nieuwe Binnenweg

Winkel afhalen en bezorgen via webshop. MA-VR 8-18 ZA 830-18 ZO 930-17.

Pin Van Cat B Op Life Of Pie Taart Taart Ideeen Snoeptaart

Het aanbod is ontzettend divers en varieert van de lekkerste taarten van.

Taarten rotterdam nieuwe binnenweg. De Nieuwe Binnenweg in Rotterdam is één van de meest veelzijdige straten dat komt ook door de flinke lengte van de straat. Bij Coffeelicious kun je genieten van de beste koffie van Nederland winnaar koffie top 100 maar ook van een ontbijtje lunch of high tea in een huiselijke sfeer. Heavenly Cupcakes is een vegan bakkerij in Rotterdam met cupcakes taart cookies en ander gebak.

CURRENT OPENING HOURS PER SHOP HOLIDAY HOURS. Easter April 4th CLOSED Easter April 5th 930am-5pm Kings Day April 27th CLOSED Ascension Day May 13th 930am-5pm. Daarnaast belegde broodjes en koffie ook voor take-away.

Op de Nieuwe Binnenweg in de Fenix Food Factory en op de Vlietlaan 52. Nieuwe Binnenweg 200D 3021GL Rotterdam Bij Happy Food and Health vindt je veganistische suiker-en glutenvrije taarten pancakes en meer. We gebruiken geen kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen en dat proef je.

Van Beek en Specker banketbakkerij. Ook lekker voor thuis trouwens. Doordat er een afwisseling is van woonhuizen en winkelpandjes heeft de winkelstraat ook het imago van een gezellige buurtstraat.

Niet alleen om de taarten hallo cherry cheesecake hallo chocolate truffle pie. KOEKELA THE HAGUE LAAN VAN NIEUW OOST-INDIË 94 2593 BX THE HAGUE 070 2210140 PIN ONLY. De koekjes zijn ook fantastisch.

Twinkle Cakes Rotterdam Netherlands. Want naast Coffeelicious en Koekela zit ook Heavenly Cupcakes op de Nieuwe Binnenweg Heavenly Cupcakes is één van de weinige veganistische patisserieën van Rotterdam. We maken alles zelf en werken alleen met pure en plantaardige ingrediënten waardoor ons gebak vrij is van dierlijke producten zoals lactose en ei.

Bakkerij Café Koekela Rotterdam Koekela op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam is een zaak voor de echte smulpaap. Het is een variatie op de bekende worteltaart met speculaaskruiden en kaneel maar nu verrijkt met dadels ananas en kokos. Shoppen bij unieke winkels geen ketens.

Je kunt er je dagelijkse boodschappen halen bij de supermarkt biologische supermarkt of toko en shoppen bij unieke winkels geen ketens. Koekela biedt een enorm assortiment aan allerlei soorten taarten brownies koekjes muffins scones en cheesecakes. Worteltaart is heerlijk en bij Urban Bakery is de carrotcake 20 te vinden.

Jordys Bakery heeft het lekkerste desembrood van Rotterdam. We maken bijna al onze producten volgens eigen recept en met echte ingrediënten. Taarten van Ruth zijn exclusief verkrijgbaar in Rotterdam bij Buiten aan de Nieuwe Binnenweg en Ver van Hier aan de Kleiweg.

Maar je kunt hier je dagelijkse boodschappen halen bij de supermarkt biologische supermarkt of toko. Koekela is een American style bakery in hartje Rotterdam en onze Koekela bakkers zijn dol op bakken. Koekela op de Nieuwe Binnenweg is inmiddels ook een klassieker.

413 likes 5 were here. Gebak taart koekjes brownies cheese cakes muffins. De Nieuwe Binnenweg is op de één of andere manier een trekpleister voor taartenwinkels.

Slim om er daarvan een paar mee te nemen voor onderweg zodat die taart heelhuids thuiskomt. KOEKELA ROTTERDAM NIEUWE BINNENWEG 79A 3014 GE ROTTERDAM 010 4364774 PIN ONLY. En ook qua lekker eten en drinken zit je hier goed.

Dat komt natuurlijk ook wel een beetje omdat ie zo lang is. Nieuwe Binnenweg 174 3015 BJ Rotterdam Coffeelicious Rotterdam levert goeie koffies huisgemaakte taarten ontbijt lunch en high teas. De Nieuwe Binnenweg is één van de meest veelzijdige straten.

Het is lekker bij Specker dat weten wij. Zo kun je er leuke en hippe boetiekjes trendy lifestyle winkels muziekhandels en gezellige cafeetjes vinden. Bij ons krijg je de real thing.

Creatieve taarten I Workshop I Feestjes Creative cakes I Workshop I Parties. De Nieuwe Binnenweg loopt van het centrum van Rotterdam naar historisch Delfshaven. BAKERY SHOP CAFE ROTTERDAM NIEUWE BINNENWEG 79A 3014 GE ROTTERDAM 010 4364774 OPENINGSTIJDEN.

Koekela Rotterdam en Den Haag. Hier vind je lekkerste gebakjes en verse lekkernijen van Rotterdam om mee naar huis te nemen of direct op te eten als ontbijt of lunch met een kop koffie of thee erbij.

Nieuwe Binnenweg Rotterdam Leuke Straten Winkelen En Horeca Rotterdam Straat Bezienswaardigheden

Arzu Rotterdam On Instagram Het Is Bijna Kerst En Dat Beloofd Weer Veel Gezelligheid Wij Zijn 1e 2e Kerstdag Open Van 09 00 1 Caramel Apples Food Desserts

Heavenly Cupcakes Vegan Gebak Rotterdam Dutch Weedburger Koffie Thee Nieuwe Binnenweg 244 Veganistische Cupcakes Voedsel Ideeen Cupcakes

Pin Op Rotterdam

Kijk Hoe Gaaf Gemaakt Door Wendy Schlagwein Van Wendy S Taarten 4 The Love Of Cake Met Smartflex Taart Taart Bakken Cake

Forty Plus Fred The Men Gifts And Gear S Shop With A Retro Style Located At The Nieuwe Binnenweg In Rotterdam Greetingsfromnl Rotterdam Steden

Nieuwe Binnenweg De Leukste Vintage Adresjes In Rotterdam Rotterdam Steden Stad

Het Lokaal Op De Nieuwe Binnenweg In Rotterdam Heerlijke Ijsjes Goede Koffie En Prima Broodjes En Pan Rotterdam Port Rotterdam Netherlands Rotterdam Shopping

Cookies Cakes Rotterdam Rotterdam Brownies Taart Cake

Nieuwe Binnenweg De Leukste Vintage Adresjes In Rotterdam Rotterdam Vintage

Rotterdam Nieuwe Binnenweg R E T Tram Remise Rotterdam Holland Nederland

Buiten Hostels Design Cosy Cafe Rotterdam

Urban Bakery Rotterdam

Pin Van Renee Op Food Drinks I Love Eten En Drinken Eten Recepten

Verjaardagstaart Bloemen Kleurrijk Taart Taart Fondant Taart Bloemen

Sis Cakery Op Instagram Rainbow Cake Siscakery Siscakery Rotterdam Taarten Cake Taartenrotterdam Rainbow Ra Regenboogtaart Taart Prinsessentaart

Hotspot Heavenly Cupcakes Rotterdam De Groene Meisjes Veganistische Cupcakes Cupcakes Bakkerijen

Pin On Restaurant

Jordy S Bakery Jordy S Bakery Rotterdam Bakkerijen Eten En Drinken Banketbakker